Bílé fazole Cannellini ve slaném nálevu se hodí k rychlé a snadné přípravě pokrmů. Jsou výborné do polévek, zeleninových a masových směsí a salátů. Jdou dobře rozmixovat a hodí se proto jako základ různých pomazánek a krémů. Rychlé fazole na smetaně připravíme tak, že na oleji osmahneme cibulku, zalijeme 400 ml vývaru (vody), přidáme 200 ml smetany se 2 lžícemi mouky a povaříme. Přidáme fazole a ochutíme solí, pepřem, cukrem a citrónovou šťávou.
HMOTNOST: 400 g/240 g váha odkapaného podílu
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
Bio bílé fazole cannellini, voda, mořská sůl.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G: Energetická hodnota 375 kJ/89 kcalTuky 0,6 g z toho nasycené mastné kyseliny <0,1 g Sacharidy 11 g z toho cukry 0,5 g Vláknina 5,6 g Bílkoviny 6,9 g Sůl 0,73 g
BIO /Vařená cizrna ve slaném nálevu.
BIO /Směs luštěnin - červená fazole ledvina, šarlatová fazole, bílá fazole, cizrna.
BIO /Kokosový olje lisovaný za studena.